ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ  


''3o Italian Classic Treasure-hunt Rally''

''Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012''

To Lancia Club Hellas σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς πραγματοποιεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 το ''3o Italian Classic Treasure-hunt Rally''.


Με αφετηρία την Πλατεία που βρίσκεται επί της οδού Πινδάρου και Πλάτωνος στην ΚΗΦΙΣΙΑ (συνοικισμός Πολιτεία) και ώρα 11:00 , θα εκκινήσουν ιστορικά οχήματα όλων των κατηγοριών που θα διαθέτουν κάρτα FIVA ή FIA.Ειδική κατηγορία για σύνχρονα οχήματα LANCIA.


Το συναρπαστικό παιχνίδι δράσης, γνωστό ως κυνήγι του χαμένου θησαυρού με στοιχεία ράλλυ ως προς της δυσκολία ανευρεσής της ακολουθούμενης διαδρομής, έχει βασικό σκοπό να διασκεδάσουμε να ακονίσουμε το μυαλό μας και να λύσουμε ένα μυστήριο που σχετίζεται με την ιστορία των οχημάτων Lancia και Autobianchi στους δρόμους της Κηφισιάς.


Η διαδρομή θα έχει μήκος περίπου 18 χλμ και αναμένεται να διανυθεί από τους ταχύτερους παίχτες σε όχι λιγότερο από 90 λεπτά/ώρα. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν θα είναι κατασκευασμένα από το 1950 έως και το 1984 και εφοδιασμένα με πιστοποιητικό γνησιότητας.


Κάθε οδηγός και πλοηγός θα λάβουν στην εκκίνηση κωδικοποιημένο σχέδιο της διαδρομής, την οποία θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν και να διανύσουν ολόκληρη αποκωδικοποιώντας κάθε στοιχείο του.Θα είναι ευνόητο και για αρχάριους,την διαφορά θα κάνουν όμως όσοι γνωρίζουν την ιστορία της Lancia και του ιδρυτή της.


Τερματισμός στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.


Γι' αυτό λοιπόν

Οργάνωσε την παρέα σου

Δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή

Κράτα ό,τι σου δίνουν

Σπεύδε βραδέως.

Βλέπε, άκου, ρώτα,διάβασε

περί Lancia...

Να θυμάσαι όλα τα παραπάνω...


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20 ΕΥΡΩ.


Τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν θα είναι κατασκευασμένα από το 1950 έως και το 1984 και εφοδιασμένα με πιστοποιητικό γνησιότητας.Οχήματα Αutobiabchi που τυχόν συμμετάσχουν θα έχουν ξεχωριστό έπαθλο.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επιλεκτικά και σύχρονα όχήματα Lancia σε άριστη κατάσταση και δίχως μετατροπές.


Κατεβάστε και διαβάστε προσεκτικά το ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΛΟΗΓΗΣΕΩΣ. Περιέχει οδηγίες για το πως να αποκρυπτογραφήσετε τη διαδρομή.


Λήξη συμμετοχών Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012.


Σε περίπτωση που η προσέλευση ιστορικών οχημάτων δεν είναι επαρκής,η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με σύνχρονα οχήματα Lancia μελών της λέσχης,ως εκδρομή με διαφορετικό σημείο και ωράριο εκκινήσεως.


Κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και αποστείλετέ την με email στο info@lanciaclubhellas.gr ή με φάξ στην Γραμματεία μας στο 211-0120047 εντός της 5ης Οκτωβρίου.

 

 

 

Αρχική |Lancia Club Hellas| Ιστορικό | Νέα | Επικοινωνία   Lancia |Lancia Club Italia|Forum-Lancia Club Hellas